LCI L.C.I. Productions B.V.

Industriële sector

Construction & Industrial Services

Industriële sector

In de industriële sector helpen adviseurs van LCI Productions dagelijks bedrijven en projecten bij het begeleiden en opstarten van onderhoudsmethodieken.

Onze adviseurs inventariseren de complete bedrijfsprocessen, evalueren deze samen met onze relatie en presenteren vervolgens een passende oplossing die efficiënt is. Uiteraard voldoen onze onderhoudsmethodieken aan diverse normen en richtlijnen die van toepassing kunnen zijn op de situatie of locatie.

De gepresenteerde oplossing zal altijd voldoen aan de norm die wij ons zelf stellen namelijk: bespaar tijd, bespaar geld en neem de juiste beslissing.

Vakgebieden

Onze adviseurs bezitten een ruime kennis op de volgende gebieden:

  • Chemie
  • Bouwkundige specialiteiten
  • Industriële smeer- en reinigingstechnologie

Industriële onderhoudsmethodieken

Onze industriële onderhoudstechnieken zijn kostenbesparend, duurzaamverantwoord en probleemoplossend.

Hoogwaardige en economische smering
Recent ontwikkelden we een geheel nieuwe lijn smeermiddelen die een enorme verbeteringen realiseren ten opzichte van conventionele smering. Hiermee zijn besparingen van meer dan 400 procent op smeerintervallen en standtijden van machines gerealiseerd. Door het reduceren van het uitwassen, het verhogen van de belasting van het smeermiddel en het verhogen van het druppelpunt worden deze resultaten geboekt. De keuze van de basisoliën die zijn toegepast in combinatie met het additieven pakket leveren excellente resultaten op.

Uiteraard zijn onze smeermethodieken ook bestand tegen stoom, chemicaliën en zeewater of zand etc. Deze smeermiddelen vormen een uitstekende kraagvorming op lagers, pen- en bakverbindingen. Indringing van vervuiling is nagenoeg uitgesloten.

Geavanceerde reinigingsmethodieken
Industriële reiniging is een specialisme binnen ons bedrijf. Wij voeren een breed scala uitstekende reinigingsmethodieken: emulgerend en niet emulgerend, of de-emulgerend afgestemd op elke situatie. Het gaat om reiniging die geen residuen achter laat.

Moderne ontvettingsmethodieken
LCI beschikt over diverse ontvettingsmethodieken, gechloreerd en niet gechloreerd, afgestemd op uw bedrijfsprocessen en mogelijkheden. Ook het vlampunt van de ontvettingsmethoden kan variëren van <20 graden tot >200 graden. Van onbrandbaar tot snelverdampend en brandbaar. Van aromaatarm tot waterbased. Zelfs plantaardige ontvetters behoren tot de mogelijkheden.

Advies

Wij gaan de uitdaging graag aan om uw bedrijfsprocessen in kaart te brengen en te onderzoeken welke besparingen en verbeteringen er voor u mogelijk zijn. Zo mogelijk ontwikkelen wij nieuwe methodieken die kunnen bijdragen aan de door u gestelde wens of verwachting.