• Home
  • Onze expertises

Onze expertises

LCI is marktleider met een compleet pakket producten dat zich onderscheidt van de collega’s in de markt. Kwaliteit, continuïteit en innovatie zijn hiervan de basis. Onze expertises hebben tot doel kostenbesparing, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Reiniging

Reiniging is een expertise van LCI Productions. LCI Productions is een autoriteit op het gebied van reiniging, ongeacht de sector.

Desinfectie

Desinfectie is een serieus gebeuren en moet voldoen aan de strenge regels welke door de overheid worden gesteld. LCI helpt u daarbij.

Conservering

Conservering is voor ons een zeer breed begrip omdat onze kennis en mogelijkheden zeer breed zijn. Conserveren is een specialiteit.

Geurbestrijding

Een luchtverfrisser is vaak maar een lapmiddel en zorgt niet voor een blijvende oplossing. LCI helpt uw bedrijf bij geurbestrijding.

Smering

Smeringsmethodieken van LCI Productions besparen tijd en geld. Tribologie is een begrip binnen LCI Productions. 

Ontvetting

Ontvettingsmethodieken zijn voor ons een uitdaging. Door onze jarenlange ervaring hebben wij de nodige ervaring in huis. 

Coating

Coating is maatwerk en dus binnen LCI een specialisme. Wij hebben methodieken in huis voor diverse coating oplossingen.

Handcare

Onze handcare producten zijn opgebouwd uit o.a. plantaardige extracten gecombineerd met aloë vera en jojoba oliën.

Gladheidsbestrijding

Gladheidsbestrijding is veelal een enorme kostenpost. Dit omdat de arbeidsuren de aanschaf van een zak zout enorm overschaduwen.