Handcare

Handcare is een specialisme dat steeds meer aandacht vraagt. LCI Productions heeft daarom een selectie gemaakt van producten c.q. ingrediënten die voldoet aan de nieuwste normen omtrent de huid oftewel de gezondheid van de mens, veiligheid en milieu. Eén product voor alle vervuilingen, dus efficiënt.

Onze producten zijn geregistreerd overeenkomstig de cosmeticarichtlijn zodat ze een controle van de NVWA ruimschoots kunnen doorstaan.

Het reinigen van de huid gaat verder dan alleen een schone huid. Men wordt zich er steeds vaker bewust van dat het indringen van schadelijke stoffen in de huid niet bevorderlijk is voor de gezondheid. Veel handreinigers bevatten ingrediënten die niet bevorderlijk zijn voor een gezonde huid.

Het voordeel van de lage prijs wordt vaak overschaduwd door de gevolgen van een verkeerde keuze. Dermatose, dus ziekteverzuim, kenen, kloven en ontstoken handen komen dan ook regelmatig voor.

LCI Productions heeft dan ook de keuze gemaakt voor verantwoorde producten die zelfs kostenbesparend zijn, nadat ze enige tijd in gebruik zijn. Uw huid heeft namelijk tijd nodig om te herstellen. Onze producten zijn opgebouwd uit o.a. plantaardige extracten gecombineerd met aloë vera en jojoba oliën.

Mocht u denken dat deze ingrediënten niet geschikt zijn om zware vervuilingen te verwijderen dan zullen wij u dat graag laten ondervinden, ervaar het verschil.