LCI Productions Pand

Over LCI Productions

Een toonaangevende organisatie op het gebied van onderhoudssystemen.

L.C.I. Productions B.V.

LCI Productions is een toonaangevende organisatie op het gebied van onderhoudsmethodieken voor de professionele eindgebruiker. LCI is actief in de industriële, institutionele, agrarische en maritieme sector,  in de offshore en in de visserij.

LCI is een dynamische organisatie die marktgericht werkt en gekenmerkt wordt door service, efficiency en accuratesse. LCI kan bogen op een ruime ervaring in de markt van onderhoudsmethodieken. Dagelijks staan in Nederland onze technische adviseurs voor u klaar om u van dienst te zijn. Uw verzoek of probleem is voor ons een nieuwe uitdaging!

Als basis voor de ontwikkeling van innovatieve hoogwaardige onderhoudsmethodieken liggen diverse uitgangspunten ten grondslag, waarbij duurzaamheid, ecologie en economie de belangrijkste zijn. De ontwikkelingen van onze onderhoudsmethodieken zijn gericht op de toekomst, waarbij milieu en duurzaamheid gewaarborgd moeten zijn.

Onze technische adviseurs zijn opgeleid om onze klanten optimaal te bedienen omtrent gemak, comfort, economie, imago en veiligheid, ongeacht de situatie. Op die manier ontzorgen wij onze klanten.

Naast de Nederlandse markt distribueert LCI via geautoriseerde dealers wereldwijd haar producten. LCI Productions beschikt over een modern geoutilleerd bedrijfspand in het noorden van het land. Onze productieprocessen en opslagcapaciteit voldoen aan de PGS-normen en zijn tevens gewaarborgd door onder meer ISO- en milieu-certificering. Ook hebben wij de beschikking over diverse laboratoria die gespecialiseerd zijn in tribologie, ecologie en chemie. Op die manier kunnen we op al uw vragen over onderhoudsmethodieken antwoord geven.

Alle LCI-producten worden door ons zelf of in licentie geformuleerd. LCI produceert, ontwikkelt en levert rechtstreeks aan eindgebruikers zodat kosten van wederverkopers bespaard worden. Het contact met de eindgebruiker is voor ons zeer belangrijk. Ons motto is ‘bespaar tijd, bespaar geld, neem de juiste beslissing’. Onze adviseurs zijn u hierbij dan ook graag van dienst. Vaak bewerken we samen met onze relaties een kostenbesparing waarmee de investering ruimschoots wordt gecompenseerd.

LCI staat niet alleen voor een correcte en snelle levering van haar hoogwaardige producten, maar voorziet haar klanten ook in ondersteuning door middel van gebruiksadviezen en trainingen ten behoeve van het personeel van onze klanten. Onze service stopt dus niet na de levering van een product.