Geurbestrijding

Geurbestrijding is een geheel nieuwe ontwikkeling binnen LCI Productions.

Onaangename geuren kunnen ongewenste associaties oproepen. Immers, een toilet dat goed gereinigd is, kan nog steeds een onaangename urinegeur verspreiden. Uiteraard geldt dit bijvoorbeeld ook voor een dierenasiel. Een luchtverfrisser is vaak maar een lapmiddel en zorgt niet voor een blijvende oplossing.

Het is frustrerend voor de medewerker die zijn inzet niet beloond ziet met een optimaal resultaat. Ook kunnen onaangename geuren bijdragen aan imagoschade van het bedrijf,
het restaurant of de instelling.

Evenementen zoals de Nijmeegse Vierdaagse hebben ervaring met deze problemen. Door de hoge vervuilingsgraad van frisdrank, urine en bier etc. ontstaan er ongewenste geuren.
Geuren die het centrum van een stad niet aantrekkelijk maken voor een bezoekje aan een terrasje op het marktplein.

Ook in de tankcleaning komen onaangename geuren vrij. Om maar te zwijgen over vismarkten, slachterijen, afvalcontainers of afvalverwerkers.

Geurbestrijding kan er in de tuinbouw toe leiden dat ongedierte kwetsbaar wordt voor insecticide. Ongedierte wordt namelijk geprikkeld om zich te verplaatsen.

LCI Productions heeft diverse mogelijkheden in huis die biologisch verantwoord zijn om onaangename geuren te bestrijden. Wij hebben methodieken op natuurlijke basis en gebruiken hierin zelfs bacteriën die problemen oplossen. Bent u geïnteresseerd? Wij geven u graag vrijblijvend een demonstratie.