LCI Productions

Offshore sector

Offshore, visserij en maritieme sector

Offshore sector

In de offshore sector werken deskundige adviseurs van LCI Productions die dagelijks maritieme bedrijven en projecten bezoeken, ondersteunen en opstarten.

We inventariseren complete bedrijfsprocessen, evalueren deze samen met onze klant en presenteren vervolgens een passende oplossing die efficiëntie moet bewerkstelligen.

Uiteraard voldoen onze methodieken aan diverse normen en richtlijnen die van toepassing kunnen zijn op de situatie en locatie. De gepresenteerde oplossing zal altijd voldoen aan de norm die wij ons zelf stellen namelijk: bespaar tijd, bespaar geld en neem de juiste beslissing.

Vakgebieden

Onze adviseurs bezitten een ruime kennis op de volgende vakgebieden:

  • Offshore
  • Visserij
  • Scheepvaart

Maritieme onderhoudsmethodieken

Deze maritieme onderhoudsmethodieken vertegenwoordigen een zeer brede groep  kostenbesparende, duurzame, verantwoorde en probleemoplossende producten. De laatste jaren hebben wij ons gespecialiseerd in nieuwe ontwikkelingen voor de offshore en visserij. Op het gebied van smering en conservering zijn er resultaten behaald die enorme kostenbesparingen realiseren op hoogwaardige materialen en machines die blootgesteld zijn aan het zeewater en alle soorten weersomstandigheden.

Ook zijn deze producten bestand tegen de invloeden van chemicaliën die gebruikt worden in de offshore of voor de reiniging in de visserij. Op het gebied van reiniging en ontvetting kunnen we ook aan elke vraag voldoen zonder dat daarbij de veiligheid in het geding komt.

Advies

Wij gaan de uitdaging graag aan om uw bedrijfsprocessen in kaart te brengen en te onderzoeken welke besparingen en verbeteringen er voor u mogelijk zijn. Zo mogelijk, ontwikkelen wij nieuwe methodieken die kunnen bijdragen aan de door de klant gestelde wens of verwachting