L.C.I. Productions

Institutionele sector

Domestic- en facility Services

Institutionele sector

Voor de institutionele sector beschikt LCI Productions over een groep deskundige adviseurs die dagelijks klanten ondersteunt op het gebied van domestic- en facility services.

Onze adviseurs zijn opgeleid om zowel producttechnisch als organisatorisch de klant te begeleiden om een optimaal rendement te behalen. Naast het leveren van duidelijke oplossingen voor aanwezige behoeften, begeleiden en trainen wij de werknemers van diverse ondernemingen om de door ons geleverde onderhoudsmethodieken op de juiste wijze toe te passen.

Kenmerken

Ons doel is om onderhoudsmethodieken te ontwikkelen die ecologisch en duurzaam zijn. Daarnaast let LCI bij de ontwikkeling van onderhoudssystemen op de volgende kenmerken:

  • Methodieken die economisch zijn, dus kostenbesparend.
  • Comfortverhogend, dus aangenaam in het gebruik en zeer breed inzetbaar.
  • Veilig, probleemloos en verantwoord toepasbaar voor mens, milieu en materialen.
  • Imago versterkend, een perfecte uitstraling van uw pand, wagenpark etc.
  • Gemak en een optimaal rendement bieden in combinatie met zo weinig mogelijk hulpmiddelen en arbeidstijd.
  • Probleemoplossende methodieken die nieuwe mogelijkheden bieden en door velen zeer gewaardeerd worden.
  • Duurzaam ten behoeve van de klant en het milieu.

Recent ontwikkelde LCI een geheel nieuwe lijn onderhoudsproducten die aan deze hoge eisen voldoen. Zo beschikken ze over de eigenschap dat het vuil van de reiniger gescheiden wordt (de-emulgerend) zodat na emulgatie de vervuiling ook gescheiden kan worden. Dit ten behoeve van vetscheiders en dergelijke. Deze technologie voorkomt tevens grauwsluiers op vloeren, onderzijden van wanden en in hoeken. Ook voorkomt deze technologie gladheid van residuen zoals van zeepresten en vuilresten na reiniging.

Advies

In een kort oriënterend gesprek kunnen onze adviseurs een analyse maken waarin de mogelijkheden voor uw bedrijf inzichtelijk gemaakt worden.