L.C.I. Productions

Agrarische sector

Agriculture, Livestock & Horticulture Services

Agrarische sector

Voor de agrarische sector beschikt LCI Productions over een groep deskundige adviseurs die geworteld is in de agrarische sector. Deze adviseurs hebben kennis van de complete agrarische wereld: van de intensieve veehouderij, vis- en champignonkwekerijen, tuinbouw, bosbouw tot aan de landbouwmechanisatie. Ook de dienstverlenende sector zoals dierenhotels of asiels zijn voor ons geen onbekend terrein.

Onze adviseurs kunnen de ondernemer in vele opzichten voorzien van duurzame kostenbesparende onderhoudsmethoden die mens-, dier- en milieuverantwoord zijn. Voor de biologische veehouderij zijn zelfs methodieken ontwikkeld die gebaseerd zijn op de SKAL-normering. Onze adviseurs zijn erop getraind om samen met de ondernemer te onderzoeken welke mogelijkheden wij hem kunnen bieden.

Een totaalpakket

Onze adviseurs kunnen in veel gevallen een totaalpakket aan onderhoudsmethodieken bieden: van bouwkundige oplossingen voor het onderhoud van bedrijfsgebouwen en bijvoorbeeld tuinkassen tot hoogwaarde smeer- en reinigingstechnologie voor het machine- en wagenpark.

Agrarische onderhoudsmethodieken

Recent ontwikkelde ons laboratorium een aantal revolutionaire onderhoudsmethodieken voor de agrarische sector:

Glasreiniging
Voor de reiniging van kassen in de glastuinbouw ontwikkelden we een onderhoudsproduct, dat vrij is van bestanddelen die schadelijk zijn voor de mens, milieu en materialen. Dit product garandeert geen aantasting of verkleuring van glas, maar een optimaal resultaat. Ook voor de reiniging van de binnenzijde van de kas.

Duurzame smering
Speciaal voor de agrarische sector produceren we een nieuwe smering die Foodgrade Approved is. Deze smering kan hoge temperaturen aan en is leverbaar in dunne vorm (olie) en als vet. Daarmee zijn het smeermiddelen die niet druppelen op gewassen.

Kostenbesparende smering
Ook voor de landbouwmechanisatie leveren we nieuwe revolutionaire smeermiddelen die een standtijdverlenging van  400 tot 500 procent realiseren. We reduceren onderhoud door een uitstekende smering die een optimale afdichting van lagers geeft en niet uitwasbaar is door water of gewassappen. Onze nieuwe smeermiddelen verleggen de grenzen van grenssmering en smeerintervallen aanzienlijk. Deze resultaten zijn meetbaar en een aanwijsbare besparing.

Hoogwaardige en biologisch verantwoorde reiniging
Verder ontwikkelden wij verantwoorde en economische reinigingsmiddelen voor landbouwvoertuigen, machines en stallen. Deze producten zijn snel en gemakkelijk te verwerken en kunnen veel geld en tijd besparen. Natuurlijk zijn de producten biologisch afbreekbaar en veilig toepasbaar. In combinatie met onze hoogwaardige conserveringsmethodieken garanderen ze een optimale conditie van uw gereedschappen en machines.

Advies

Uw probleem of uw behoefte aan besparing is voor onze adviseurs een uitdaging. Graag zijn wij onze klanten van dienst met een gratis analyse van de mogelijkheden binnen uw bedrijf.